Servicepartnere

 

Servicepartnere i Effektiv Energi

Her ser du listen over de professionelle servicepartnere, der står bag det tilbud, virksomheder modtager i forbindelse med et Energitjek. Hver partner har sit speciale indenfor rådgivning, service og energirigtige løsninger.

CTS anlæg til tekniske anlæg
Fyns Energiteknik A/S ser bygningens tekniske anlæg som én samspillende enhed. Med CTS anlægget sikres energibesparelserne nu og i fremtiden. Fyns Energiteknik øger komforten i bygningen og inde-klimaet gøres attraktivt med intelligent CTS styring af varme, køl og ventilation.

Kontakt
Niels Møller
Tlf: 28 60 08 66

Køleanlæg og varmepumper
PVN Køleteknik sælger køleanlæg og varmepumper til erhverv og detailhandlen. Fx til kølerum, frostrum, klimaanlæg, vandkøler, varmepumper, frikøler og CO2 anlæg til butikskøl. Kører dine køleanlæg optimalt og energi-besparende, eller er det tid for et eftersyn?

Kontakt
Martin Thirup
Tlf: 20 69 10 12

El-tekniske løsninger og services
Via professionel rådgivning leverer vi komplette, innovative og værdi-skabende el-tekniske løsninger og services til industri, infrastruktur og erhverv. Med afdelinger fordelt i hele landet, tilbyder vi lokal forankring og service hele døgnet, året rundt. ISO 9001 certifikation sikrer garanti for høj kvalitet og opgaveløsning.

Kontakt
John Sindholm
Tlf: 26 87 64 51

Totalløsninger til varmegenvinding
Vi er leverandør af markedets mest effektive totalløsninger til varmegenvinding på røggas og procesvarme og eksperter i, sammen med virksomhederne, at identificere genvindingspotentialet og bære projektet fra idé til turn-key installation.

Kontakt
Frank Møller Olsen
Tlf: 61 20 72 84Isolering af bygninger og
teknisk isolering

Med mere end 35 års erfaring er vi specialiseret inden for alt i isolering af bygninger og teknisk isolering. Opgaver løses med godkendte, miljøvenlige og langtidsholdbare materialer fra ISOVER, som også bruges i svanemærkede huse.

Kontakt
Torben Poulsen
Tlf: 29 48 04 20

Tankgas, flaskegas og
energi- og tankløsninger
Spar 20-30% på energiudgifter til proces- eller rumvarme i forhold til olie. Undgå aske, sod og støv og nedsæt samtidig CO2-udledningen med min. 40% og i 2017 op til 80%. Vi kommer gerne til et rådgivende og uforpligtende møde.

Kontakt
Jens Chr. Jurlander
Tlf: 20 24 42 76

El, VVS, olie og gas, industrielle rørinstallationer, automation, stålkonstruktioner og smedearbejde
Hauge Gruppen er specialister i blandt andet jordvarme, luft til vand varmepumper, stålkonstruktioner, byggestrøm, indbygningsspær og meget andet.

Kontakt
Simon Lykke
Tlf: 51 43 86 34

 

Lækagesøgning på samt
reparation af trykluft
LB-Air er specialist i at søge og udbedre lækager på trykluftanlæg og reparerer minimum 20% af flow-tabet under selve lækagesøgningen. Giv trykluftanlægget et servicetjek og opnå besparelser på 6-30.000 kr. årligt pr. arbejdsdag.

Kontakt
Lars Blenstrup
Tlf: 60 14 31 59VVS med speciale i
energioptimering
Vi tilbyder energirådgivning og hjælp til optimering af
eksisterende anlæg. Vi arbejder inden for varme, ventilation, køle- og varmepumper og udskiftning af vinduer. Vi tilbyder en lang række ydelser under samme tag.

Kontakt
Jesper Mørk-Pedersen
Tlf: 21 68 11 48

Installation og
vedligeholdelse
Faglig ekspertise, levering og
installation af professionelle
løsninger inden for ventilation,
vand & sanitet, varmepumper og blikarbejde. Vi sikrer besparelser og miljø med de rigtige løsninger og vedligeholdelse.

Kontakt
Kasper Rasmussen
Tlf: 20 69 48 91 / 65 32 23 11

Energirenovering og
finansiering
Sustain Solutions tilbyder finansieret energirenovering inden for ventilation, solceller, belysning og varmesystemer til institutioner, erhvervsejendomme og boligforeninger. Investeringen betales med energibesparelsen.

Kontakt
Morten Heise
Tlf: 31 90 70 66

VVS med speciale i
gasservice
Vi er specialister i alt fra tilslutning af gaskomfur til installation og service af gasfyr og naturgasanlæg. Vi sælger og installerer varmepumper samt sol- og jordvarmeanlæg. Vi er din specialist i miljørigtig varme, når fjernvarme ikke er tilgængelig.

Kontakt
Keld Jørgensen
Tlf: 29 37 56 58LED-belysningsprodukter
Tecvision udvikler, producerer og leverer højkvalitets LED-belysningsprodukter til professionel brug, og vi ønsker at betjene markedet via professionelle installatører.

Kontakt
Michael Plougmann
Tlf: 20 25 48 12

Energirådgivning
AX Energi ApS tilbyder en gratis gennemgang af din virksomhed med henblik på at finde energibesparelser. AX Energi arbejder fortrinsvist med varmeanlæg, kedler, fjernvarme, ventilationsanlæg, varmegenvinding samt store køleanlæg.

Kontakt
Peter Bruun
Tlf: 30 11 37 29

 
 

Ønsker du at benytte en anden leverandør, er det også muligt. Det skal dog ske via EFFEKTIV ENERGI.

Kontakt

Kontakt Palle MathiasenPalle Mathiasen
Projektleder, Maskinmester med speciale i Energi
+45 51 48 06 70
pamat@udviklingfyn.dk