Sådan foregår et EnergiTjek

Få et EnergiTjek

Med et EnergiTjek har vi gjort det nemt for små og mellemstore virksomheder at energirenovere. Virksomheden får vejledning og et solidt grundlag at træffe beslutninger på. Alt i alt en totalløsning, der sparer travle virksomhedsledere for meget tid, penge og ressourcer.

Sådan er forløbet

1. Aftal besøg
For at få et EnergiTjek skal du kontakte dit energiselskab eller en af vores energikonsulenter. Når aftalen er på plads, får du besøg af en energikonsulent, der gennemgår virksomheden og udpeger de væsentligste ”energi-slugere”. Afsæt et par timer til screeningen.

2. Energirapport
Efter besøget modtager du en Energirapport. Rapporten giver dig et klart billede af virksomhedens energiforbrug og de mest rentable energibesparelser og et samlet investeringsforslag. Alle tilbud er indhentet blandt professionelle leverandører og installatører tilknyttet EFFEKTIV ENERGI.

Se listen over de installatører, som er tilknyttet projektet.

Det er nu op til dig, hvilke løsninger, tilbud og leverandører, du ønsker at vælge. Med rapporten i hånden får du et overblik over oplagte energiforbedringer. Du kan nu prioritere de tiltag, der skaber mest værdi for din virksomhed.

3. Finansiering
Vælger du at gå videre og energirenovere din virksomhed findes der flere muligheder for finansiering. Ét af dem finder du i Energirapporten og er fra Arbejdernes Landsbank.

4. Implementering
Tag dig tid til at vurdere mulighederne. Vi kontakter dig og følger op på Energirapporten. Hvilke tiltag skal igangsættes? Hvordan kommer du videre med din energirenovering?

Se hvad andre virksomheder har fået ud af EnergiTjekket.


Bestil et EnergiTjek

VI HAR HAFT STOR GLÆDE AF AT FÅ ET ENERGITJEK

Hør Christian Berg fra Hans Christian Andersen Airport fortælle om fordelene.


Kontakt

PKontakt Palle Mathiasenalle Mathiasen
Maskinmester med speciale i Energi
+45 51 48 06 70
pamat@udviklingfyn.dk