Birgitte Munch forretningsudvikler

Birgitte Munch er vores nye forretningsudvikler

10. april 2018

Ny forretningsudvikler skal opbygge MiljøForum Fyns nye indsats indenfor digitalt byggeri

Birgitte Munch er startet som ny forretningsudvikler i MiljøForum Fyn – Byggeri og skal varetage opbygningen af en ny indsats indenfor digitalt byggeri.

Birgitte har stor erfaring med udviklingen af det digitale byggeri i branchen. Hun har blandt andet i en årrække været seniorforsker hos Statens Byggeforskningsinstitut og beskæftiget sig med forsknings- og industriprojekter indenfor digitale byggeprocesser, digital produktion og digitale teknologier i facility management. Birgitte har ligeledes været drivkræften bag kandidatuddannelsen “Ledelse af det digitale byggeri”, som udbydes af Aalborg Universitet.

Vi er glade for at kunne tiltrække så erfaren en kapacitet til MiljøForum Fyn, og med Birgittes kompetencer kan vi tage fat i fagområdet, der bl.a. omfatter avancerede digitale teknologier, 3D-modellering og brug af robotter og droner. Der er i branchen et stort fokus på disse teknologier, og vi ønsker, at vores medlemmer ser mulighederne i at bringe dem i spil også i relation til bæredygtighed.

Medlemmerne vil således i 2018 møde et endnu stærkere MiljøForum Fyn, hvor vi i byggeteamet er 4 dedikerede medarbejdere, der står klar til at samle medlemmerne og skabe nye samarbejder og nye projekter.

Kontakt
Hvis du vil vide mere om digitalt byggeri, er du velkommen til at kontakte Birgitte Munch på tlf. 24 75 12 60 eller på mail birmu@udviklingfyn.dk.