Referencer

Miljø & Cirkulær Økonomi

Mød et par af netværkets medlemmer og hør, hvordan de arbejder med miljø og Cirkulær Økonomi i deres virksomhed med sparring fra MiljøForum Fyn.
Begge har modtaget Miljødiplom for indsatsen.

KiMs A/S laver løbende miljøforbedringer og har blandt andet reduceret virksomhedens produktspild med 50 procent.
Hør her hvordan:

ScanHide har stort fokus på kemikaliestyring. Det er lykkes virksomheden at reducere vandforbruget i garveriet med 40 procent. Hør mere her:

Bæredygtigt Byggeri

Hør, hvordan medlemmer af MiljøForum Fyns byggerinetværk arbejder med miljøhensyn i byggeriet.

Casa Arkitekter A/S har været rådgiver på renoveringen af Hjalleseskolen i Odense. Der er skabt nye læringsmiIjøer og valgt energirigtige løsninger.
Hør mere om renoveringen her:

5E Byg A/S har renoveret 384 lejligheder i Korsløkken, Odense, hvor fokus har været på en energirigtig byggeplads, genanvendelse og sikker afskaffelse af skadelige stoffer.
Hør hvordan her:

Det siger medlemmerne

“Igennem MiljøForum Fyn får vi primært et netværk, som vi kan støtte os op af. Og så har de en lille fiks ting, der hedder KemiGuiden, som giver os et godt overblik over, hvilke kemikalier vi bruger i vores montage og produktion, og så ved vi hvor, vi skal sætte ind.”

Benny Jensen
Quality Coordinator, Hydac A/S

Hør hvad forskellige medlemmer får ud af deres medlemskab.

”MiljøForum Fyn er et rigtig godt sted at netværke med andre firmaer, som har samme interesser, som vi har. Samtidig er det et godt sted at møde andre gode og kompetente virksomheder.”

Flemming Blom Kjærgaard
Projektleder, 5E Byg A/S

Miljøledelse er en stærk konkurrencefaktor

Flere virksomheder oplever, at kunder efterspørger dokumentation for virksomhedens miljøarbejde. Hør, to virksomheder fortælle, hvordan miljø er et integreret ledelsesparameter.

Persolit A/S i Munkebo har investeret i flere energitiltag, som foruden at give gode resultater også har påvirket medarbejdernes adfærd. Hør hvordan her:

Easyfood i Kolding bruger miljøledelse som et konkurrenceparameter. Samtidig bliver arbejdet med miljø en økonomisk gevinst. Hør mere her: