Seks gode grunde

Et medlemskab fyldt med fordele

Som medlem af MiljøForum Fyn – bæredygtigt byggeri får du adgang til:

 • Connector.

  Viden

  Vi har et indgående kendskab til markedet for bæredygtigt byggeri – og vi deler det gerne med vores medlemmer. Vi holder temamøder, ERFA-møder og konferencer, hvor du bliver klædt på med den nyeste viden om bæredygtigt byggeri.

 • Connector.

  Netværk

  Vores netværk dækker hele byggeriets værdikæde: Bygherrer, rådgivere, entreprenører og materialeproducenter samt de fynske uddannelsesinstitutioner. På alle vores arrangementer er der indlagt tid til at netværke – ofte i tværfaglige grupper, som vi sammensætter på forhånd. Du har således mulighed for at møde nye kunder og samarbejdspartnere.

 • Connector.

  Nye forretningsmuligheder

  Vi registrerer løbende alle større byggeprojekter på Fyn, og en gang i kvartalet modtager vores medlemmer en liste over de projekter, vi har motiveret til at projektere og bygge bæredygtigt. Vi arrangerer markedsdialoger forud for rådgiver-, entreprenør- og materialeleverandørudbud, og vores medlemmer inviteres til de markedsdialoger, der er relevante for deres forretning. Vi bringer virksomheder sammen om udvikling af nye ydelser og produkter og står klar til at hjælpe, hvis din virksomhed søger samarbejdspartnere.

 • Connector.

  Markedsføring og PR

  Vi giver diplom i byggesager, hvor der udarbejdes miljøredegørelse, og hjælper med markedsføring og profilering af din virksomhed som miljøansvarlig.

 • Connector.

  Værktøjer

  Du får fri adgang til vores værktøjer til at inddrage miljøhensyn i byggeri, herunder vores manual, projektspecifikke materialelister samt kemikaliestyringsværktøj til projektering, opførelse og drift.

 • Connector.

  Hjælp til din virksomheds miljøarbejde

  Entreprenører og materialeproducenter kan få hjælp til at systematisere virksomhedens miljøarbejde, og vi tilbyder sparring om, hvordan du kan arbejde med dine produkter i et bæredygtighedsperspektiv.

Når din virksomhed er medlem, er det gratis at deltage for medarbejdere på alle niveauer i størstedelen af vores arrangementer.


Hvem er med i netværket?


Kontakt

Kontakt MiljøForum Fyn - Christina Melvang

Christina Melvang
Forretningschef Energi & Byggeri
+45 20 23 16 34
cme@udviklingfyn.dk