Netværk for Miljø & CSR

Et medlemskab fyldt med fordele

Der er mange gode grunde til at blive en del af vores netværk for Miljøledelse & CSR. Her kan du se et udpluk af dem:

 • Connector.

  Få udbytte af virksomhedens miljøindsats

  Din virksomhed bliver klædt på til aktivt at udvikle og implementere miljøledelse efter MiljøForum Fyns miljøledelsessystem. Systemet er afprøvet af flere hundrede danske virksomheder og kan bruges som springbræt til ISO 14001-certificering. Og hvis din virksomhed allerede er ISO 14001-certificeret, får du som medlem adgang til en særlig erfa-gruppe med andre certificerede virksomheder.

 • Connector.

  Få den seneste viden

  Gennem temamøder, workshops, konferencer og erfa-grupper får du den nyeste viden inden for miljø, energi, kemi, ressourcer og CSR. Din virksomhed kommer på forkant med tendenser og krav fra myndigheder og markedet. Det er frivilligt, hvor mange arrangementer du deltager i.

 • Connector.

  Skab handling

  Du får fri adgang til MiljøForum Fyns værktøjer inden for miljø, energi, kemikalier og CSR. Samtidig får du vejledning og hjælp til at implementere og tilpasse værktøjerne til netop din virksomheds behov. For eksempel KEMI-Guiden – et online-værktøj til registrering og vurdering af kemikalier og en nem adgang til de lovpligtige arbejdspladsbrugsanvisninger (APB).

 • Connector.

  Stærk profil

  Vis omverden at din virksomhed tager miljø- og samfundsansvar alvorligt. Ved at udarbejde en miljøredegørelse hvert andet år modtager din virksomhed miljødiplom, flag og en marketingpakke til at synliggøre og dokumentere indsatsen over for kunder, myndigheder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

 • Connector.

  Få sparring med fagfolk

  Medlemmer har fri adgang til at trække på MiljøForum Fyns miljø- og energikonsulenter. Vi er altid parate til at svare på spørgsmål, sparre eller matche virksomheden med andre virksomheder, så du får det fulde udbytte af medlemskabet.

 • Connector.

  Opbyg et unikt netværk

  Du får et personligt og fagligt stærkt netværk samt adgang til viden og erfaringer fra miljøansvarlige i andre virksomheder. Du går den lige vej til de bedste løsninger. Det eneste, du skal gøre til gengæld, er at dele dine erfaringer og viden. Se her hvem der allerede er med i netværket.


Virksomheder i netværket


Kontakt

 

Mogens Michael Møller
Forretningschef
+45 29 45 32 48
mmm@udviklingfyn.dk