Miljøhåndbog for metalvirksomheder

Guide til miljøarbejdet i metalvirksomheder

Er din virksomhed en mindre maskinfabrik, et maskinværksted eller forarbejder metal i anden sammenhæng kan du rekvirere Miljøforum Fyns Miljøhåndbog til metalvirksomheder.

Håndbogen er skræddersyet til metalvirksomheder og er en guide til, hvordan virksomheden får overblik over sin påvirkning af miljøet. Den indeholder skabeloner, hjælpeskemaer og instruktioner til, hvordan din virksomhed kan registrere sine emissioner og løbende forbedre dem. Samtidig har håndbogen til formål at gøre det nemmere at overholde miljøkrav, effektivisere miljøarbejdet og ikke mindst få øje på miljøforbedringer.

Hvis din virksomhed ikke har fået tilbudt miljøhåndbogen af din kommune, kan den rekvireres hos din virksomheds miljøsagsbehandler eller her.

Vil du vide mere?
Hvis du ønsker at bruge dette overblik mere aktivt til at forbedre virksomhedens miljøforhold og reducere omkostningerne, kan du vælge at lave en miljøredegørelse, som hjælper med at sætte mål, lave handlingsplaner og opnå løbende forbedringer og besparelser på miljø- og energiområdet.

Miljøhåndbogen er udarbejdet i samarbejde med de ni fynske kommuner, der står bag MiljøForum Fyn.

 

KontaktMogens Michael Møller

Forretningschef
+45 29 45 32 48
mmm@udviklingfyn.dk

Kontakt