Nyt-kemikalie-værktøj-på-vej

Nyt kemikalie-værktøj på vej

6. september 2017

De danske miljønetværk har valgt at nedlægge den fælles paraplyorganisation, Key2Green. Det sker, fordi netværkene har udviklet sig i forskellige retninger og ikke længere ser de fælles værktøjer som en central del af det, der tilbydes til medlemmerne.

Medlemstilbud
Med nedlæggelsen af Key2Green ophører også KEMIguiden, som organisationen har udviklet og drevet. Det sker i løbet af 2018, og alle brugere vil naturligvis blive adviseret i god tid. MiljøForum Fyn tilbyder derfor alle brugere et endnu bedre alternativ, der opfylder flere af de ønsker, brugerne har fremsat i årenes løb.

I samarbejde med de øvrige netværk har MiljøForum Fyn indgået en aftale med Bureau Veritas, som driver CHESS, et professionelt kemikaliestyringsprogram, som ligner KEMIguiden, men som råder over endnu flere funktioner.

Bureau Veritas har udviklet et særligt tilbud til MiljøForum Fyns medlemmer til en meget favorabel pris. Tilbuddet inkluderer gratis overførsel af alle data til det nye system. Alle brugere af KEMIguiden vil få direkte besked og en grundig orientering om de nye muligheder.

Brugere af KEMIguiden bliver kontaktet
Brugere af systemet vil få nærmere besked i den kommende tid. Gurli Laursen ved MiljøForum Fyn står til rådighed og svarer gerne på spørgsmål på tlf. 61 61 16 77 eller ghlau@udviklingfyn.dk.