Velkommen til S. Guldfeldt Nielsen A/S

20. februar 2018

S. Guldfeldt Nielsen A/S udfører total-, hoved- og fagentrepriser for professionelle bygherrer, erhvervsvirksomheder, forsikringsselskaber samt for det offentlige.

Tømrer- og snedkervirksomheden anvender udelukkende godkendte byggematerialer fra anerkendte producenter og pålidelige leverandører. Byggestyring er højt prioriteret i virksomheden, og det optimale materialeflow sikres via logistikstyret levering. Dermed undgås spildtid, og materialerne leveres til rette tid og i den rigtige rækkefølge.

Virksomheden beskæftiger ca. 150 medarbejdere og bidrager aktivt til uddannelsen af kompetente medarbejdere til fremtidens byggerier ved altid at have mellem 17 og 20 tømrer- og snedkerlærlinge samt praktikanter.

– Vi ser meget frem til at blive en del af MiljøForum Fyn, så vi fortsat kan udvikle os og som aktiv sparringspartner bidrage positivt til en mere bæredygtig fremtid inden for byggeriet, siger Kim Aage Nielsen Birkerød, adm. direktør ved S. Guldfeldt Nielsen A/S.

Virksomheden er en del af Larsen og Ibsen Holding A/S sammen med bl.a. Hans Jørgensen & Søn, der også er medlem af MiljøForum Fyn.

Få mere information om S. Guldfeldt Nielsen A/S her.