Velkommen til Alf Jensen A/S og V2C

3. september 2018

Vi byder velkommen til to nye medlemmer med tilknytning til MiljøForum Fyn – Bæredygtigt Byggeri. De nyeste skud på stammen i medlemskredsen er Alf Jensen A/S og V2C.

Alf Jensen A/S
Alf Jensen A/S er en murer-, entreprenør- og tømrerforretning, som blev stiftet i 1976, hvor Alf Jensen startede som selvstændig murer. Virksomheden arbejder med alle former for bygge- og anlægsopgaver hovedsageligt på Langeland og Sydfyn, men kommer overalt på Fyn. De udfører alt i jord, kloak-, beton-, murer- og tømrerarbejde. Det gælder alt lige fra småreparationer til større opgaver i fag-, hoved-, og totalentrepriser. Virksomheden beskæftiger gennemsnitlig 30 mand i murer- og entreprenørafdelingen og 15 i tømrerafdelingen.

Alf Jensen A/S er totalentreprenør på Svendborg Kommunes bo- og aflastningsinstitution i Tankefuld, hvor de har medvirket i miljøredegørelsen for byggeriet. Virksomheden har deltaget i miljøstyregruppen, som bygherren havde nedsat, og miljøarbejdet i en byggesag var nyt for dem. De håber via medlemskabet i MiljøForum Fyn at opnå et miljødiplom for indsatsen i byggeprojektet og lære mere om kravene til bæredygtigt byggeri.

Besøg virksomhedens hjemmeside for mere information.

V2C
V2C er et rådgivningsfirma med et tungt og bredt erfaringsgrundlag indenfor byggebranchen. Virksomheden hjælper uvildigt landets bygherrer med at opføre sunde, energieffektive bygninger ud fra den givne økonomiske og tidsmæssige ramme og i en høj byggeteknisk kvalitet. Gennem ledelse og risikostyring arbejder V2C for at få de bedste projekter fra idé til aflevering. Firmaet er i stadig vækst og beskæftiger i dag 45 ansatte.

– Med medlemskabet af MiljøForum Fyn får V2C adgang til et vigtigt netværk og viden omkring bæredygtigt byggeri. Det er noget, som vi tror på bliver en større del af fremtidens behov for integrerede og bygbare løsninger for de bygherrer og samarbejdspartnere, vi ønsker at arbejde sammen med, siger markedskoordinator Hans Toksvig Larsen, som med udgangspunkt i Odense skal dyrke V2C´s forretningsmæssige interesser i Region Syddanmark.

Lær V2c endnu bedre at kende.