Ingeniørne

Velkommen til INGENIØR’NE

25. oktober 2017

Vi byder velkommen til et nyt medlem i MiljøForum Fyn – Bæredygtigt byggeri.
Det nyeste skud på stammen er INGENIØR’NE. Det er en privat partnerdrevet rådgivende ingeniørvirksomhed, der har rådgivet indenfor byggeri siden 1972 med hovedkontor i Esbjerg og afdelingskontorer i Kolding og Odense. De besidder alle kompetencer indenfor bygningsprojektering, herunder energi, indeklima og 3D projektering, som nogle af de områder, hvor der sker den største udvikling i øjeblikket. Byggeledelse er desuden et af ingeniørvirksomhedens fokusområder. Deres opgaver spænder vidt fra boliger, herunder almennyttige, til sygehuse og domicilbyggerier.

INGENIØR’NE har fokus på høj faglighed, økonomi, arbejdsmiljø og miljørigtige og bæredygtige løsninger. Derfor har de uddannede DGNB-konsulenter og har allerede gennemført ét projekt, der har opnået en guld-certificering.

– Vi ønsker at være med i et stærkt lokalt netværk på Fyn, og vi ser frem til at vidensdele omkring nye tiltag og projektmuligheder. Vi vil gerne være med til at skabe en miljømæssig bæredygtig udvikling samt styrke det grønne samarbejde, der allerede er godt i gang i MiljøForum Fyn, siger Bjarne Linde Jensen, afdelingsleder i INGENIØR’NE.

Lær INGENIØR’NE bedre at kende.