Velkommen til to nye medlemmer

10. april 2018

Vi byder velkommen til to nye medlemmer med tilknytning til MiljøForum Fyn – Bæredygtigt Byggeri.
De nyeste skud på stammen i medlemskredsen er Ajour System A/S og Hverringe – Centrum for Restaurering.

Hverringe – Centrum for Restaurering
Hverringe restaurerer og istandsætter gamle huse. Virksomheden arbejder ud fra et æstetisk synspunkt, hvor bæredygtigheden spiller en central rolle. Med sit arbejde ønsker virksomheden at viderebringe kulturarven uden at belaste miljøet. Her er der fokus på de bedste løsninger, hvor miljø og æstetik går hånd i hånd. Virksomheden er af den stærke overbevisning, at bæredygtighed, cirkulær økonomi og certificeringsordninger vil blive en stadig større del af byggeriet i fremtiden.

Besøg virksomhedens hjemmeside.

Ajour System A/S
I Ajour System vil man gerne støtte op om digitaliseringen af den fynske byggebranche. Ajour er en af Fyns førende software-leverandører til bygge- og ejendomsbranchen. Virksomheden har en klar ambition om at blive en integreret del i byggeprocessen fra de første tanker til driften af bygningen.

– Vi kan bidrage med viden om, hvordan IT kan forbedre anvendelsen af digitale arbejdsmetoder i byggeriet sammenkoblet med MiljøForum Fyns bæredygtighedsdagsorden. Vores it-kompetencer kombineret med vores byggefaglige viden kan være med til at rykke Fyn helt frem i førertrøjen inden for IT-anvendelse og datadreven bæredygtighedsforbedringer i bygge- og ejendomsbranchen, siger Thomas Holm, teknisk konsulent ved Ajour System A/S.

Besøg virksomhedens hjemmeside.