Velkommen til to nye medlemmer

27. juni 2018

Vi byder velkommen til to nye medlemmer med tilknytning til MiljøForum Fyn – Bæredygtigt Byggeri. De nyeste skud på stammen i medlemskredsen er Bonnesen Advokater og STARK.

Bonnesen Advokater
Bonnesen Advokater er et erhvervsjuridisk kontor med base i Odense, der beskæftiger 28 medarbejdere. Firmaet er bl.a. specialiseret i byggeriets retsforhold, virksomheder og transaktioner, fast ejendom og proces. Med medlemskabet i MiljøForum Fyn vil Bonnesen Advokater gerne medvirke til vækst på Fyn og understøtte den grønne omstilling inden for bæredygtigt byggeri. Mulighed for tværfaglig sparring og erfaringsudveksling er en af grundene til, at de meldte sig ind i klyngen.

Lær Bonnesen Advokater bedre at kende.

STARK
STARK er et landsdækkende byggemarked, der beskæftiger over 2.700 medarbejdere og har i dag 72 forretninger i Danmark og Grønland.

STARK henvender sig til kunder inden for byggebranchen og har særligt fokus på små og mellemstore håndværksvirksomheder. Kundeporteføljen består også af alt fra enkeltmandsvirksomheder, store entreprenører til private kunder.

– Som førende leverandør af byggematerialer til dansk byggeri har vi i STARK et ansvar for at være med til at fremme udviklingen af bæredygtigt byggeri. Det ansvar løfter vi bl.a. ved at holde os ajour med krav og kriterier, så vi kan yde vores kunder kompetent rådgivning, og vi arbejder kontinuerligt på at gøre det nemmere for dem at vælge bæredygtige alternativer, bl.a. ved at øge udvalget af bæredygtige byggematerialer. Vi ser et medlemskab af MiljøForum Fyn som en klar styrkelse af vores bæredygtighedsindsats, siger Kristian H. Fribo, Senior Sourcing Manager ved STARK.

Besøg STARKs hjemmeside.